* انجیر: بوی دهان را بر طرف، استخوان ها را محکم، رویش مو را زیاد و بیماری را بر طرف می کند و با وجود آن احتیاجی به دارو نیست.
* مویز: هر کس می خواهد به حافظه اش افزوده شود، صبحگاهان در حالت ناشتا هفت مثقال مویز بخورد.
* نخود: نخود برای درد پشت خوب است و باید با غذا و بعد از غذا میل شود .
* هندوانه: در حال ناشتا هندوانه خوردن ایجاد بیماری سستی اندام می کند.
* خربزه: خوردن خربزه در حالت ناشتا باعث فلج و قولنج شدن میشود.
* سرکه: سرکه ذهن را محکم و حافظه را زیاد و قوی می کند.
* خیار: حماد بن مهران بلخی می گوید: در خراسان روزی جوانی از شیعیان از زردی، خدمت امام رضا علیه السلام شکایت کرد. حضرت فرمودند: خیار را پوست بکن و بعد از پختن به مدت سه روز مقداری از آن را در حال ناشتا بخور.
* سفارش اکیـــــد میکــنم که از خوردن ماهی و تخم مرغ در یکبار پرهیز کنید زیرا ترکیب این دو غذا در معده باهم جهاز های هاضمه را دچار رنج خواهد کرد و مقدمات بیماری نقرس، بواسیر و درد دندان را فراهم خواهد آورد.
* توصیـه میکنم که از زیاده روی در خوردن پیاز خودداری کنید زیرا پیاز زیاد رنگ نشاط و شادی را از چهره می برد و سایه ای غم انگیز به سیما فرو می اندازد.
* خوردن قلوه و جهازات درونی گوسفند ( سیرابی، شیردان ) درست نیست چون این نوع خوراکها برای مثانه زیان بخش است.
* یاد آور میشوم که با شکم سیر حمام نگیرد، چون سبب تولید قولنج می شود و استحمام با آب سرد پس از خوردن گوشت ماهی جائز نیست چون این کار با خطر فلج شدن توأم می باشد.
* هنگام شب بالنگ نخورید زیرا بالنگ خوردن در شب روی چشمها اثر نامطلوب می گذارد و مردمک را به عارض دوربینی تهدید می کند.
* شکم را از تخم مرغ پخته پر نکنید تا به تـنگی نفس و عارض نفــخ شکم دچار نشوید.
* افراط در خوردن انجیر زیان آور است.
* خوردن گوشـــتی که درست نپــخته در معده کرم بوجود می آورد.
* آنان که پس از خوردن شیرینی یا غـــذای گرم آب سرد می نوشند دندانهای خود را از دست خواهند داد.
* کسانی که در مصرف گوشـــت گاو و شکار زیادهروی میکنند به اختلال مشاعـر و بهت زدگی دچار شده و این اشخاص به مرض فراموشــی و کند ذهــنی مبــتلا می شوند.